Select Page

RAČUNOVODSTVO EFEKT D.O.O.

 

Kdo smo, naša vizija …

Naša zgodba

 

25 let

Računovodstvo Efekt d.o.o., je podjetje za računovodske storitve in davčno svetovanje

kjer podjetnikom in podjetjem že od leta 1996 nudimo celovito podporo, kar zajema svetovanje pred odprtjem dejavnosti, prisotnost pri odpiranju dejavnosti, računovodske storitve in svetovanje, davčno svetovanje, kadrovsko svetovanje, pomoč pri zaposlitvah kadrov iz tujine ter svetovanje na področju informatike.

POSLANSTVO

S svojim strokovnim delovanjem želimo skrbeti za dvigovanje ugleda računovodske stroke in s kakovostnim delom pomagati pri uspešnem poslovanju naših strank.
Prizadevamo si ovreči mit, da je računovodstvo za podjetja in podjetnike ”nujno zlo” zato želimo našim strankam ob pravem času podati informacije za pomembne poslovne odločitve.

VIZIJA

V ospredje želimo postaviti stranko in njene potrebe oziroma zahteve.

Z neprestanim vlaganjem v izobraževanje zaposlenih, gradnjo dolgoletnih poslovnih in osebnih vezi s strankami, želimo postati ugledno računovodsko podjetje, ki skladno z zakonskimi predpisi in pogodbenimi obveznostmi zagotavlja kakovostne računovodske storitve.

VREDNOTE

Pri našem delo so zaupanje spoštovanje, poštenost in učinkovitost izrednega pomena, zato pri delu z našimi zaposlenimi, strankami in poslovnimi partnerji delujemo po načelu spoštovanja, učinkovitosti ter medsebojnega spoštovanja.

IMAMO PRAVA ZNANJA IN IZKUŠNJE, NAJ VAM
STOJIMO OB STRANI

NAŠA EKIPA

 

Potrudili se bomo za vas, pomagali vam bomo razumeti vaše potrebe, želje in zahteve. Radi bi postali vaš podporni steber pri poslovanju tako v Sloveniji kot tujini.

GORANA JAPELJ BEZJAK
DIREKTOR IN USTANOVITELJ

Elektronska pošta:
gorana@efekt-izola.si
Telefon:
00386 56622600

TADEJ JAPELJ
PROKURIST

Elektronska pošta:
tadej@efekt-izola.si
Telefon:
00386 56622603

RAČUNOVODSTVO EFEKT d.o.o.
Kajuhova ulica 28
6310 Izola, SLOVENIJA

info@efekt-izola.si

+386 5 6622600